Τομ, ο γοητευτικός νεαρός που έγινε σταρ χάρη στην Κέιτ Μίντλετον -Τρέλανε το Instagram

Πως μπορεί κανείς να αποκτήσει τεράστια φήμη μέσα σε μόνο μια νύχτα; Αρκεί να σταθεί δίπλα στη Δούκισσα Κέιτ Μίντλετον, όπως ακριβώς αυτός ο γοητευτικός νεαρός.

Ο λόγος για έναν καστανόξανθο μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος εργάζεται για τη φιλανθρωπική οργάνωση νεολαίας The Mix και βρέθηκε χθες στη γιορτή της οργάνωσης, όπου έδωσαν το παρών η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε το νεαρό δίπλα στην Κέιτ. Φορούσε ένα σκούρο μπλε πουλόβερ και ένα μικρό καρτελάκι που έγραφε μόνο το μικρό του όνομα, Τομ, το μοναδικό στοιχείο που έγινε γνωστό για εκείνον.

Το παλάτι του Κέσινγκτον κοινοποίησε αυτή τη φωτογραφία στο Ινσταγκραμ και ο νεαρός έμελλε να γίνει σελέμπριτι μέσα σε μια μόνο νύχτα. Μάλιστα, από ότι φαίνεται έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων γυναικών που δήλωσαν ότι θέλουν να τον γνωρίσουν και μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισαν «υπέροχο» και «καυτό».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή περίπου 15 χιλιάδες like στην επίσημη σελίδα του παλατιού στο Ινσταγκραμ!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις Δεκ 19, 2016, 5:09πμ PST

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση: