Shutterstock
6 άντρες και γυναίκες αποκαλύπτουν τα σεξουαλικά προβλήματα που διέλυσαν τους γάμους τους  | 0 bovary.gr
6 άντρες και γυναίκες αποκαλύπτουν τα σεξουαλικά προβλήματα που διέλυσαν τους γάμους τους  | 1 bovary.gr

6 άντρες και γυναίκες αποκαλύπτουν τα σεξουαλικά προβλήματα που διέλυσαν τους γάμους τους

Στην αρχή το σεξ ήταν τέλειο και πλέον έχει καταντήσει ρουτίνα; Συνήθως αυτό είναι το πρόβλημα που περνούν τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια.

Και παρ΄όλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι ώστε να κάνεις το σεξ να μην είναι πια «μία από τα ίδια», υπάρχουν και ... απαγορευμένες ζώνες τις οποίες καλό θα ήταν να μην σκεφτείς να κάνεις πράξη. Γιατί; Γιατί μπορούν όχι μόνο να κάνουν το σεξ ακόμη χειρότερο, αλλά μακροχρόνια να καταστρέψουν και το γάμο σου.

Να, λοιπόν, τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο σεξ με τον άντρα σου,σύμφωνα με άντρες και γυναίκες που «έπαθαν και... έμαθαν».

  • «Δεν δοκιμάζαμε τίποτα καινούργιο στο σεξ»

Γνώρισα τη γυναίκα μου στην ηλικία των 17 χρονών και ήταν το πρώτο άτομο με το οποίο έκανα σεξ. Μετά τον γάμο μας, νομίζω ότι κολλήσαμε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο στο σεξ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά πράγματα, αλλά αφού αποκτήσαμε το παιδί μας, το σεξ δεν βελτιώθηκε ποτέ. Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα ως φίλοι και γονείς. (Λουκάς, 31 ετών).

  • «Με απάτησε, γιατί είχαμε πρόβλημα στο σεξ»

Είχαμε προβλήματα στο σεξ και έτσι ο πρώην μου με απάτησε. Στο τέλος αποφάσισε πως δεν ήθελε να είναι μονογαμικός και χωρίσαμε. (Κλαίρη, 32 ετών)

  • «Δεν κάναμε σεξ»

Η αλήθεια είναι πως μόλις παντρεύτηκα με τον άντρα μου, κάναμε σεξ μόνο τρεις φορές στον 1μιση χρόνο γάμου, πράγμα το οποίο με έκανε και να χωρίσω. Πιστεύω πως είναι μεγάλο λάθος να βλέπεις την σεξουαλική σου ζωή να διακόπτεται να να μην μπορείς να βρεις μία λύση ή να δείξεις θέληση για να το διορθώσεις. Αυτό που δικαιούσαι είναι κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις ποθητή (Ντορόνα, 33 ετών).

  • «Πήγε με ιερόδουλες»

O πρώην μου ήταν καταπληκτικός στο κρεβάτι, αλλά ποτέ δεν ένιωσα την ευχαρίστηση μαζί του στο κρεβάτι. Έτσι απεδείχθη πως ο ίδιος πήγαινε με ιερόδουλες. Όταν το ανακάλυψα δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του. (Κρίσταλ, 51).

  • «Έπαιρνε το σεξ πολύ στα σοβαρά»

Η πρώην γυναίκα μου έπαιρνε το σεξ πολύ στα σοβαρά. Ήταν λες και είχε πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να βλέπω το σεξ σαν να είναι δουλειά. Ακόμη κι αν το είχε προτείνει αυτή, περιμένε από μένα να κάνω τα πάντα. Ήταν σαν δουλειά και όχι σαν παιχνίδι. (Τζέιμς, 34).

  • «Δεν ανταποκρινόμουν στις ανάγκες της»

Όταν παντρεύτηκα, δεν είχα καταλάβει τις διαφορές σχετικά με το πως οι γυναίκες και οι άντρες πειραματίζονται στο σεξ. Δεν είχα τόσο εμπειρία όσο η γυναίκα μου με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τις ανάγκες της και να μην της αφιερώνω χρόνο. (Λου, 51 ετών)

Φωτογραφία: Shutterstock