Σχέση με (πολύ) μεγαλύτερο: Τι πρέπει να ξέρεις για να τον έχεις του χεριού σου | 0 bovary.gr
Σχέση με (πολύ) μεγαλύτερο: Τι πρέπει να ξέρεις για να τον έχεις του χεριού σου | 0 bovary.gr
Σχέση με (πολύ) μεγαλύτερο: Τι πρέπει να ξέρεις για να τον έχεις του χεριού σου | 1 bovary.gr
Σχέση με (πολύ) μεγαλύτερο: Τι πρέπει να ξέρεις για να τον έχεις του χεριού σου | 2 bovary.gr

Σχέση με (πολύ) μεγαλύτερο: Τι πρέπει να ξέρεις για να τον έχεις του χεριού σου

Γνώρισες κάποιον αρκετά μεγαλύτερο και σου αρέσει πολύ, αλλά η διαφορά ηλικίας σας σε προβληματίζει; Πριν το σκεφτείς πιο σοβαρά, διάβασε τα παρακάτω 8 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν προχωρήσεις μαζί του.

Δουλεύει (πάρα) πολλές ώρες... και το εννοεί

Όταν σου λέει πως γενικά έχει πολλές υποχρεώσεις, δεν το λέει για να δειχτεί, απλά το εννοεί. Πολλές φορές πιστεύουμε πως ένας μεγαλύτερος άνδρας μεγαλοποιεί μερικά πράγματα για να δείξει πως διαφέρει από τους συνομήλικους σου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στα επαγγελματικά του.

Δεν ζηλεύει εύκολα

Μπορεί η ζήλια να είναι θέμα χαρακτήρα, αλλά όταν ένας άνδρας έχει πατήσει τα ... άντα (και έχει κάνει κι άλλες σχέσεις στο παρελθόν), δεν τρομοκρατείται κάθε φορά που του λες πως θα βγεις με τις φίλες σου ή με τους συνάδελφους-συμφοιτητές σου.

Ξέρει τι θέλει (και δεν θα αλλάξει εύκολα γνώμη)

Θα πρέπει να εξοικειωθείς με την ιδέα πως πολλές φορές δεν θα σε ρωτάει για κάτι, αλλά θα σου παρουσιάζει (έτοιμη) την απόφαση του. Και εσύ θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ αν θέλεις να του αλλάξεις γνώμη.

Όταν λέει πως είναι κουρασμένος, σημαίνει πως δεν θέλει να βγει

Συνήθως μετά την φράση «είμαι κουρασμένος» θα ακολουθεί η πρόταση.... θέλεις να έρθεις από εδώ να κάτσουμε (αν δεν στο ακυρώσει τελείως).

Είναι έμπειρος (και επιβλητικός) στο κρεβάτι

Ένα από τα θετικά του να έχεις σχέση με μεγαλύτερο είναι πως θα σε μάθει πολλά πράγματα στον σεξουαλικό τομέα. Οι άντρες με εμπειρίες άλλωστε παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες, δεν διστάζουν, σε ικανοποιούν και σε καθοδηγούν στο κρεβάτι.

Είναι καλός σύμβουλος

Οι συμβουλές του δεν θα είναι μόνο βάση λογικής, αλλά βάση εμπειρίας. Έτσι κάθε φορά που θα είσαι σε δίλημμα , εκείνος θα είναι πρόθυμος να σε βγάλει από αυτό. Και μην διστάζεις να τον ρωτάς, στους περισσότερους αρέσει να το παίζουν παντογνώστες και ειδικοί.

Είναι γλυκός με τα παιδιά

Εντάξει δεν συμβαίνει πάντα, αλλά οι περισσότεροι πιο μεγάλοι άντρες εξοικειώνονται πιο πολύ με την ιδέα του ότι θα γίνουν πατέρες κάποια στιγμή.

Δεν διαπραγματεύεται τα περί.... προφυλακτικού

Δεν θα χρειαστεί να σε ρωτήσει αν θέλεις να βάλει ή όχι. Θα βάλει... τέλος συζήτησης.

Δεν θα γνωρίσεις εύκολα τους γονείς του

Σε αυτή την ηλικία δεν θα παρουσιάσει στους γονείς του εύκολα το φλερτ του... θα πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να τους γνωρίσεις. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μην έχει πρόβλημα να γνωρίσει εκείνος τους δικούς σου. Είναι μεγάλος, έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει πως να τους κάνει να τον συμπαθήσουν.

Φωτογραφίες: Shutterstock