Ο Πιτ έμαθε για το διαζύγιο μια μέρα πριν την ανακοίνωση: Είναι τρελή αλλά την αγαπώ | 0 bovary.gr

Ο Πιτ έμαθε για το διαζύγιο μια μέρα πριν την ανακοίνωση: Είναι τρελή αλλά την αγαπώ

Είναι τρελή αλλά εγώ την αγαπώ. Αυτό φέρεται να δηλώσε ο Μπραντ Πιτ μόλις έμαθε ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, όπως υποστηρίζουν ξένα δημοσιεύματα, έμαθε για το διαζύγιο μια μέρα πριν το μάθουμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι! «Ο Μπραντ έμαθε για την αίτηση διαζυγίου μόλις μία μέρα πριν το κάνει. Μόλις είχαν επιστρέψει από την Ευρώπη. Είναι τρελός για την Αντζελίνα και ήθελε η σχέση τους να πάει καλά. Την ικέτευσε να σώσουν το γάμο τους αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη» ισχυρίζεται πηγή μιλώνας στο περιοδικό «Post».

Τον αιφνιδιασμό του Μπραντ Πιτ από την απόφαση της Τζολί δηλώνει και το ότι, όπως γράφει το «US Weekly», η οικογένεια είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο φυσικά ακυρώθηκε μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της ηθοποιού να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

To TMZ έγραφε χθες ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι έξαλλος με την Τζολί και της διαμηνύει ότι η δικαστική διαμάχη που θα ακολουθήσει θα είναι δύσκολη. Συγκεκριμένα, άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού, μιλώντας στο ΤΜΖ είπαν ότι «η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά». «Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά, τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

Παράλληλα, το περιβάλλον του 52χρονου ηθοποιού δηλώνει ότι δεν είναι μόνο σοκαρισμένος από την απόφαση του χωρισμού αλλά και από τα όσα αρνητικά κυκλοφόρησαν γι΄αυτόν αμέσως μετά τη δήλωση της συζύγου του, περί προβλημάτων συμπεριφοράς και αλκοόλ.