Jerry’s Food Truck -Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί, εδώ θα δοκιμάσεις τις πιο ασύλληπτες λιχουδιές με μερέντα
Με τις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες ριγέ τέντες, τα πολύχρωμα λαμπάκια και μόττο το «Deli street food lovers», το Jerry’s Food Truck, στην Παύλου Μελά 44, είναι ο παράδεισος της αμαρτίας!
Ενα μικρό μαγαζί με φιλοσοφία καντίνας, αφού έχει ρόδες και θα μπορούσε να αλλάζει σημείο στάθμευσης μέσα στην πόλη.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει περάσει από αυτό το σημείο και να μην αισθανθεί ένα δάκρυ χαράς στα μάτια του, μπροστά στα λαχταριστά ντόνατς, στα τσουρεκάκια Θεσσαλονίκης που σερβίρονται λουσμένα σε καυτή πραλίνα, τα αφράτα κρουασάν συνδυασμένα με μια τεράστια ποικιλία από γεμίσεις και επικαλύψεις στις οποίες μπορεί να βουτήξει μέσα το λιχουδιά ή και να την… πασαλείψει!
Και φυσικά, όπως σε κάθε καντίνα, έτσι και στο Jerry’s Food Truck, όλα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου μέσα σε μόλις δέκα λεπτά, ώστε κανένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται να μην μπαγιατέψει.
Η γκάμα του street food εδώ εμπλουτίζεται διαρκώς με γευστικές εκπλήξεις, όπως η νέα άφιξη του bananaroll, βουτηγμένο στη ζεστή πραλίνα και είναι σκέτη κόλαση.
Στα τοπ των προτάσεων βρίσκονται και τα Jerrys Sticks, που είναι στικάκια σε βαφλένια βάση (που τρώγεται) με ζεστή σοκολάτα γάλακτος από πάνω και ριζογκοφρετάκια χρωματιστά.
Ενώ αν η όρεξη σου τραβάει κάτι αλμυρό, τότε μπορείς να δοκιμάσεις μπάγκελ με ζύμη ντόνατ με ότι τυρί, αλλαντικό και σάλτσα επιλέξεις (η εναλλακτική πρόταση στο συνηθισμένο τοστ που είχες ως πρωινό), το μαλακότερο Hotdognut(R), το μοναδικό hotdog με ζύμη donut που συνοδεύεται από νάτσος και λιωμένο τσένταρ, pitzza (με "Τ" γιατί γίνεται σε βάση πίτα) που στη φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή με φρεσκότατα υλικά και όπως ακριβώς τη θέλεις.
Η ακόμη το new entry «χοντίγια», που δεν είναι κάποια αραβική λέξη, αλλά το πάντρεμα χότντογκ με τορτίγια και λιωμένα τυριά που αγκαλιάζουν το λουκάνικο μέσα στο φούρνο και ντιπ της αρεσκείας σου για να βουτάς και το λουκάνικο πέρα από τα νάτσος.
Οσο για την ιστορία του Jerry’s Food Truck, οι ιδιοκτήτες του Jerry’s, Γιάννης Χρηστίδης και Τάσος Γκουζγκούνης ανακάλυψαν πως έχουν ένα θείο, που τον έλεγαν Γεράσιμο και γεννήθηκε το 1921 σε χωριό της Βόρειας Ελλάδας, αλλά στα 19 του αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για Αμερική, όπου έκανε ταξίδια σε πολλά μέρη εκεί, ψάχνοντας δουλειά σε εστιατόρια. Το 1943 έφταιξε τη δική του καντίνα η οποία ταξίδεψε από τη Βόρεια στη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, για να αποτελέσει τελικά το Νοέμβριο του 2016 έμπνευση για τη δική τους ξεχωριστή καντίνα στη Θεσσαλονίκη.
Jerry’s Foodtruck, Παύλου Μελά 44, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231 026 1116