Τα 10 αγαπημένα χειμωνιάτικα σύνολα της Πριγκίπισσας Νταϊάνας

Η Πριγκίπισσα Νταιάνα όρισε την ομορφιά με τον δικό της τρόπο, επηρέασε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

«Η Νταιάνα αρχικά αισθανόταν ανασφάλεια με το στυλ που της επέβαλαν.Δεν ένιωθε σιγουριά για το αν της ταίριαζε. Από ένα ντροπαλό κορίτσι, έπρεπε να μετατραπεί σε μια πριγκίπισσα και αυτό δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Από τη στιγμή που υποστήριζε αυτά που φορούσε, άρχισε να γίνεται πηγή έμπνευσης για τον χώρο της μόδας. Τα πουκάμισα, τα φορέματα, τα κοσμήματα ήταν στοιχεία που χάραξαν άλλους δρόμους στην βιομηχανία της μόδας». Αυτά δηλώνει η πρώην στιλίστριά της, Άννα Χάρβει.

Υπήρξε σύμβολο γοητείας.Υπέρμαχος της απλότητας. Ελκυστική, πάντα κομψή ως την τελευταία λεπτομέρεια. Με επιμέλεια φρόντιζε την εξωτερική της εικόνα. Της άρεσε το χρώμα. Λάτρευε το καρό. Ταγιέρ, παλτό, πουλόβερ, jackets ήταν στις πρώτες προτιμήσεις της τον χειμώνα.

Ο σχεδιαστής Jacques Azagury είναι ένας από τους ανθρώπους που επηρέασαν το στιλ της πριγκίπισσας. Η αγαπημένη μου ανάμνηση από την πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν η παρουσία της…Η Νταϊάνα είχε μοντέρνο στιλ που δεν ήταν ποτέ πολύ επίσημο». Βελούδινες εξώπλατες δημιουργίες. Τουαλέτες με έναν ώμο, ψηλές βάτες. Κόκκινο, σμαραγδί, μπλε σκούρο, γκρι, μωβ, έντονο ροζ. Τα αγαπημένα της χρώματα.

Ποια ήταν τα αγαπημένα της ρούχα τον χειμώνα; Τα σύνολα που ο φακός κατέγραψε και θυμόμαστε ακόμα;

1) 1987. Λευκό military-style παλτό Catherine Walker. Γάντια και καπέλο Graham Smith.

2) Graphic πουλόβερ με λευκή φούστα. Σκωτία 1986.

3) Αγαπημένος της συνδυασμός. Απαλό ροζ cardigan και λευκό ζιβάγκο. Με τους γιους της σε οικογενειακές διακοπές στην Αυστρία.

4) Παλτό σχεδιασμένο από την Caroline Charles. Γούνινο καπέλο. Δεκέμβριος 1982.

5) 1986. Το θρυλικό κόκκινο ski jacket της

6) Καρό ταγιέρ. Μust κομμάτι της γκαρνταρόμπας της. Κόκκινο,μαύρο, λευκό. Το συνδύασε με πλεκτό πουλόβερ.

7) Διαχρονικό στιλ. Βaseball cap, οversized blazer, graphic print sweater, τζιν μέσα από ψηλές μπότες. Αυτό το στιλ θα μπορούσε να είχε φορεθεί από εκείνη ακόμα και σήμερα.

8) Μόνο η Νταιάνα θα μπορούσε να μετατρέψει ένα συντηρητικό γκρι παλτό σε fashion statement.

9) Casual ντύσιμο. Τα sweatershirts είναι hot και αυτόν τον χειμώνα. Η Νταιάνα τα λάτρευε!

10) Μπεζ παλτό και βέβαια συνδυασμένο με ουδέτερη απόχρωση.