4 τρόποι να κάνεις το νυφικό σου να δείχνει ακριβό  | 0 bovary.gr
4 τρόποι να κάνεις το νυφικό σου να δείχνει ακριβό  | 0 bovary.gr
4 τρόποι να κάνεις το νυφικό σου να δείχνει ακριβό  | 1 bovary.gr

4 τρόποι να κάνεις το νυφικό σου να δείχνει ακριβό

Περιμένεις εκείνη την ημέρα εναγωνίως για να ζήσεις το δικό σου παραμύθι. Θέλεις να προσέξεις την κάθε λεπτομέρεια και όλα να μοιάζουν ιδανικά.

Η ημέρα του γάμου είναι – τουλάχιστον τις περισσότερες φορές- ξεχωριστή στη ζωή μιας γυναίκας. Πριν, όμως, έρθει εκείνη η ημέρα έχουν μεσολαβήσει άλλες: γεμάτες προετοιμασία αλλά και έξοδα. Για την τελετή, την δεξίωση, την διακόσμηση, το σμόκιν και βέβαια το νυφικό. Το φόρεμα που θα ντύσει το όνειρό σου εκείνη την ημέρα.

Οι οικονομικοί καιροί, δύσκολοι, και το budget ίσως να μην είναι τόσο υψηλό για την απόκτηση ενός νυφικού από μεγάλο οίκο. Κάθε γυναίκα ονειρεύεται – αν ποτέ έρθει εκείνη η ώρα- να παντρευτεί φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία που θα κεντρίσει τα βλέμματα και θα την κάνει να μοιάζει με μοντέλο βγαλμένο από φωτογράφιση. Μπορείς με 4 τρόπους να κάνεις το νυφικό σου να μοιάζει ακριβό.

1) Διάλεξε την κατάλληλη απόχρωση: Το νυφικό σου θα πρέπει να είναι στο χρώμα που ταιριάζει στο δέρμα σου. Το λευκό μπορούμε να το συναντήσουμε και σε άλλους τόνους και βέβαια, ίσως, να μην μας ταιριάζουν όλοι. Ένα νυφικό που μας ταιριάζει απόλυτα χρωματικά, δείχνει ότι φτιάχτηκε για μας και αμέσως αναβαθμίζεται.

2) Κανε παρεμβάσεις στο φόρεμα: Μόλις αγόρασες το νυφικό αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν σημεία που δεν «στρώνουν» καλά πάνω σου. Αν ένα νυφικό δεν είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας εξαρχής... μπορεί να γίνει μετά. Με μικρές παρεμβάσεις μπορεί να δείχνει ραμμένο πάνω σου και βέβαια να φαίνεται πολυτελές.

3) Μην φοβηθείς τα αξεσουάρ: «Αν τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, τα αξεσουάρ είναι ο αμέσως επόμενος». Αν το νυφικό σου δείχνει σκέτο και πολύ απλό για τα μέτρα σου, μπορείς να το αναβαθμίσεις με ένα πολύ εντυπωσιακό κολιέ, ένα βραχιόλι ή μια ζώνη.

4) Σε τιμή ευκαιρίας: Αν κάνεις καλή έρευνα, θα δεις ότι μπορείς να αγοράσεις νυφικό σε πολύ καλή τιμή και σε πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που θα αποπνέει πολυτέλεια. Στο τέλος του χρόνου, πολλοί οίκοι δίνουν τα νυφικά της προηγούμενης σεζόν σε τιμή ευκαιρίας.