Φτιάξε την γκαρνταρόμπα της δουλειάς με τρία απλά βήματα

Το να ντύνεσαι καθημερινά για τη δουλειά κομψά, κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς, φαινομενικά, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Όμως, μπορεί να γίνει. Αρκεί να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει να δημιουργείς εύκολα στην κάθε σου μέρα σύνολα που να σου ταιριάζουν. H εμφάνισή σου στη δουλειά έχει επίδραση και στην ψυχολογία σου. Ρούχα που φοράμε κάθε μέρα και δεν μας εμπνέουν, μπορεί ακόμα και να μας κάνουν να νιώθουμε αντιπαραγωγικοί.

Με τρία απλά βήματα, μπορείς να οργανώσεις τα ρούχα της ντουλάπας σου ώστε κάθε ημέρα να δημιουργείς σύνολα που να σε κάνουν να νιώθεις κομψή. Tο μόνο που σίγουρα χρειάζεσαι είναι βασικά κομμάτια που να επιτρέπουν να κάνεις ασφαλείς συνδυασμούς. Κομμάτια – επένδυση, διαχρονικά, άνετα, σε ουδέτερες αποχρώσεις. Ένα blazer, ένα λευκό πουκάμισο, μαύρες γόβες, pencil φούστα, ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα παλτό σε ουδέτερη απόχρωση είναι βασικά κομμάτια που θα σου επιτρέψουν να κάνεις κομψούς συνδυασμούς. Έπειτα, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανανεώνεις κάθε σεζόν την γκαρνταρόμπα σου με ρούχα που συμβαδίζουν με τις τάσεις που επιτάσσει η εποχή και να δημιουργήσεις stardard συνδυασμούς ώστε να μην δυσκολεύεσαι να επιλέξεις κάθε μέρα.

Αναλυτικά τα βήματα:

1) Η γκαρνταρόμπα σου θα πρέπει να έχει βασικά κομμάτια: Για κάθε συνάντηση, event, για τις ώρες που θα είσαι στο γραφείο. Κομμάτια υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

2) Κομμάτια σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας:

Μπορεί τα βασικά κομμάτια να κρατούν την διαχρονική τους αξία, ωστόσο, είναι ωραίο να προσθέτουμε πινελιές στην καθημερινή μας εμφάνιση που συμβαδίζουν με τις επιταγές της μόδας την κάθε σεζόν. Αν το βελούδο και τα λευκά μποτάκια είναι hot, δεν είναι κακή ιδέα να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

3) Standard συνδυασμοί: Μπορείς να δημιουργήσεις σταθερά σύνολα που να σε βγάζουν από την δύσκολη θέση του συνδυασμού της τελευταίας στιγμής:

1) Blazer + Πουκάμισο + Φούστα +Γόβες

2) Ζιβάγκο + Φόρεμα + Γόβες

3) Blazer + Πουκάμισο + Μίντι φούστα

4) Blazer + Mπλούζα + Τζιν + Λευκά μποτάκια