Φέτος η μόδα στα παπούτσια είναι πολύ... παράξενη -Επιστρέφουν και τα flat mules

H μάχη ανάμεσα στα τακούνια και τα φλατ παπούτσια έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι στη βιομηχανία της μόδας και αυτή τη σεζόν το προβάδισμα ανήκει με διαφορά στο φλατ παπούτσι. Ακόμα και η βασίλισσα των τακουνιών Victoria Beckham, είπε ότι «δεν μπορούμε να φοράμε μόνο τακούνια.

Το flat mule είναι το must have item

Θα χαρούμε να παραδεχτούμε ότι έχουμε πάντα κρυμμένα κάποια mules στην γκαρνταρόμπα μας, χάρη στη νοσταλγική δεκαετία του '90 (βλ. Kάρι Μπράντσο), οπότε όταν είδαμε την μόδα να ξαναχτυπά, απλά... τα ξέθαψαμε!

Φυσικά ήταν στην κλασική τους μορφή αλλά δεν θα πάνε χαμένα αφού η μόδα επιστρέφει και καλό θα είναι να μην πετάμε κομμάτια που έχουμε πενδύσει κάποια χρήματα.

Οι οίκοι Gucci, Tibi, Altuzarra και η Victoria Beckham παρουσίασαν τις κολεξιόν τους φθινόπωρο 2016 με πρωταγωνιστή το flat mule και ενώ το είχαμε ξεχάσει και αποσύρει από τις ντουλάπες μας, παρατηρήσαμε πόσο κομψό και φίνο μπορεί να γίνει με τους σωστούς συνδυασμούς.

Πέρα από κομψό είναι και άνετο, βέβαια. Με μια επίπεδη σόλα, είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή για τις πρωινές ώρες, προσθέτοντας συγχρόνως μια ανδρόγυνη πινελιά που τον τελευταίο καιρό αγαπάμε πολύ.

Ο οίκος Gucci, σε ότι αφορά τα flat mules είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν αφού το παπούτσιπου λάνσαρε έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των bloggers, των συντακτών μόδας και διαφόρων fashion girls...

Αυτό το must-have παπούτσι, πάντως, μπορεί κανείς να το βρει σε εκδόσεις για όλα τα βαλάντια και στιλ.